Sinds 4 december zijn mijn gezin en bedrijf verhuisd naar Friesland. Het was een hectische maand vol dozen uitpakken, Ikea-meubels in elkaar zetten, het zoeken naar een nieuwe baan (en het vinden ervan), en wennen aan de nieuwe omgeving. Hoewel we veel dozen hebben uitgepakt, staan er nog steeds flink wat ingepakte dozen in de garage. Over 3 maanden staat er een grote verbouwing gepland en moeten we tijdelijk uit ons huis. Dit maakt het elke keer dat we een doos openen een afweging: hebben we dit de komende 3 maanden nodig?

Na de afgelopen maand is mijn kantoor nog niet zoals ik het zou willen. Het staat nog steeds vol met dozen, ik heb nog geen comfortabele werktafel en het is er nog steeds koud. Tijdens de week voor kerst, de kerstdagen zelf en de daaropvolgende week waren gevuld met feestjes, verjaardagen en gezelligheid, waardoor ik geen tijd heb genomen om mijn kantoor verder op te bouwen. Maar deze week ga ik er weer volop mee aan de slag.

We genieten enorm van ons nieuwe huis. De ruimte is fantastisch en het is geweldig dat beide kinderen nu een eigen slaapkamer hebben. Elke dag ontdekken we iets nieuws en finetunen we onze verbouwplannen steeds meer. Dit huis biedt zoveel mogelijkheden en we bruisen van leuke ideeën. We hebben als doel om ons droomhuis eind deze zomer te realiseren. 

Dat was het weer voor nu!

Met creatieve groet, 

Sanne

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *