Over Draad, Hamer & Papier

Een Creatief Hart

Hallo, ik ben Sanne, het creatieve brein achter Draad, Hamer & Papier. Creativiteit heeft altijd al in mijn bloed gezeten, en ik koesterde al van jongs af aan de droom van een uitgebreide knutselkamer, compleet met kasten tegen de muren en een royale tafel in het midden van de ruimte. Mijn naaimachine zou binnen handbereik zijn, en er zouden genoeg knutselspullen zijn om alles te creëren waar mijn hart naar verlangt. Hoewel ik uiteindelijk geen knutselkamer heb kunnen verwezenlijken, heb ik wel een speciale knutselkast en heb ik in de schuur een kleine werkplaats weten te maken voor mijn String-Art.

Van TV-Stress naar Creatieve Rust

Mijn avontuur begon toen ik op zoek was naar een manier om uit mijn hoofd te ontsnappen. Tijdens mijn burn-out vorig jaar merkte ik dat televisie kijken me onrustig maakte, maar het slaan van spijkers in een plank hout was daarentegen een verrukkelijke manier om die spanning in mijn lijf kwijt te raken. Het weven van draden in mijn werkstukken gaf me de bezigheid die ik nodig had om mijn gedachten rustig te ordenen terwijl mijn handen hun werk deden.

Van Zelfexpressie tot Geschenken

In een samenleving waarin alles constant lijkt te versnellen, is het juist verkwikkend om even stil te staan en met string-art kun je dat moment van bezinning echt beleven. Bovendien heb ik verschillende zelfgemaakte projecten als cadeau gegeven, en de reacties waren hartverwarmend. Zelfgemaakte geschenken dragen een tijdloze boodschap met zich mee: ‘Je bent het waard om iets bijzonders te ontvangen.’

Ik wilde deze bijzondere ervaring graag met anderen delen, en daarom ben ik begonnen met Draad, Hamer & Papier. Want hoe leuk is het om jezelf te trakteren met rust en een zelfgemaakt kunstwerk waar je nog jaren van kunnen genieten. 

Verlang je naar een moment van ontsnapping aan de hectische dagelijkse sleur? Kies uit een van onze boeiende DIY-pakketten die voor je klaarstaan. Creëer een betekenisvol schilderij voor jezelf of verras iemand met een charmant kraamcadeau. Geef jezelf de kans om innerlijke rust te vinden. Bekijk onze shop nu en laat je inspireren!