Toffe samenwerking!

Recentelijk ben ik een samenwerking aangegaan met een collega-ondernemer. Terwijl ik een ontspannende thuiservaring bied die je zelf kunt ervaren, richt mijn partner, B-Oké, zich op coachingstrajecten die je volledige welzijn omvatten. Haar holistische benadering is gericht op het begeleiden van jouw algehele welzijn met behulp van voeding, sport en ontspanning.

Om deze samenwerking te vieren, hebben we een speciale aanbieding voor januari 2024! Bij aanschaf van haar holistische 1-op-1 coachingstraject ontvang je mijn DIY-pakket gratis. Dit pakket is een aanvulling op je helende reis naar je meest gebalanceerde zelf. Samen streven we ernaar om je te ondersteunen op zowel mentaal als fysiek niveau, waardoor je een dieper gevoel van comfort en evenwicht kunt ervaren.

Of je nu kiest voor de ontspanningservaring thuis of voor het holistische coachingstraject, ons doel is om je te helpen bij het bereiken van een staat van volledig welzijn. Deze unieke combinatie biedt zowel ondersteuning als praktische tools om je te helpen gedurende je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Met creatieve groet,
Sanne

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *