We zijn er klaar voor!

De website is af! Ik ben er klaar voor om jullie te laten weten dat ik er ben. Dus bij deze, hier ben ik. Draad, Hamer & Papier. De webshop voor een uniek cadeau.

Het was een maand hard werken. De webshop bouwen, samples maken om op de website te zetten en alle administratie achter de schermen op orde krijgen zodat alles op orde is om bestellingen te ontvangen. 

Allereerst de website. Omdat ik geen geld had om het uit te besteden ben ik tutorials gaan kijken. De eerste week vond ik het moeilijk om het overzicht te vinden tussen alles wat gedaan moest worden. Ik wilde alles tegelijk af hebben. De webshop, de samples en de social media. En oh ja, ik moest ook nog gewoon werken bij mij day-job. Soms raakte ik de weg kwijt en zag ik door de bomen het bos niet meer zag. Wat mij hielp was de dag in te delen in uurtaken: een uur lang aan de website werken, een uur aan een schilderij werken, een uur in de moestuin werken en als beloning 1,5 uur in bad zitten om lekker tot rust te komen. Stap voor stap kwam ik dichter bij mijn doel. 

Ik heb ook de nodige tegenslagen te verwerken gehad, financiën die sneller op zijn dan je denkt, zieke kinderen waardoor ik niet kon werken en de website. Toen ik mijn webshop zo goed als af had ging ik er een starter site overheen zetten. Dit zou de look en feel van je site verbeteren. Omdat ik niet helemaal tevreden was met het resultaat wilde ik mijn back-up weer terugzetten maar jammer genoeg werkte dit niet goed. Dus na een dag enorm gebaald te hebben, heb ik doorgepakt, nieuwe back-up gemaakt en de starter site helemaal aangepast en het resultaat is nu (een week later dan gepland) door jullie te bewonderen! 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *