Het begin van Draad, Hamer & Papier

Tijdens mijn zwangerschapsverlof overwoog ik mijn huidige baan en wat ik wilde in het leven. Het liefst wilde ik niet werken, maar spelen met mijn kinderen, creatief bezig zijn en zelfvoorzienend zijn met een moestuin. Maar die gedachten waren misschien wel te wijten aan mijn hormonen. Toch was mijn werk niet zo slecht.

Na een turbulent jaar overwoog ik opnieuw wat ik wilde in het leven. Ik vond mijn werk niet leuk en wilde meer doen met mijn creativiteit. Die kon ik niet helemaal kwijt in mijn huidige baan. Het leven is te kort om werk te doen dat ik niet leuk vind, dus besloot ik om mijn eigen bedrijf te beginnen.

Het idee was geboren, maar waar moest ik beginnen? Een naam en een logo. Na wat brainstormen en opzoeken bij de KVK uiteindelijk gekomen op Draad, Hamer & Papier. Dit was zowel bij de KVK als op de socials nog beschikbaar. Zodra het zeker was dat ik ook echt een webshop ging beginnen eerst mijn domeinnaam gereserveerd en daarna een KVK nummer aangevraagd. Wat had ik nog meer nodig? Een webshop, een zakelijke rekening, samples om op mijn website te zetten, zakelijke social media-accounts en content om erop te plaatsen.

Ik wilde het dit keer meteen goed aanpakken en niet zomaar wat aanmodderen en geen winst maken. Daarom schreef ik me in voor The Money Making Impact School van Marissa Bonants. Met deze cursus ga ik grip krijgen op mijn cijfers en ga ik een winstgevend bedrijf creëren. Mijn doel? Komend jaar kunnen stoppen met mijn baan en rond kunnen komen van mijn eigen bedrijf!

Creatieve groet,
Sanne

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *