Het begin van onze moestuin

Het moestuinseizoen is weer begonnen! Naast mijn passie voor string-art, ben ik ook dol op mijn moestuin. De tuin is maar liefst 150m2 groot en we gaan ons eerste seizoen in dit jaar! We hebben al aardbeien en knoflook geplant in het najaar, en nu kunnen we eindelijk ook met de rest beginnen. Veldsla, wortels en goudsbloemen staan inmiddels in de volle grond, terwijl de basilicum en de dropplant binnen zijn voorgezaaid.

We hebben in totaal 15 bakken, wat genoeg zou moeten zijn voor vijf volwassenen. Hoewel we thuis niet met zoveel zijn, past het wel in onze tuin en we streven ernaar om zelfvoorzienend te worden, dus waarom niet? Momenteel gebruiken we slechts vijf bakken, maar de komende maanden zal dat langzaam uitbreiden naar alle bakken.

Het volgende op onze planning is om pootuitjes, nog wat sla en oranje en paarse wortels in de grond te stoppen. Ik geniet er ontzettend van om met mijn handen bezig te zijn in de grond. Het werkt ontspannend en brengt me in het moment, net zoals string-art dat doet.

Creatieve groet, Sanne

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *